SEO, eller search engine optimization (søgemaskineoptimering)

Er grundlæggende optimering af websites så de bliver fundet i søgemaskinerne. Selvom søgemaskinerne idag er meget avancerede i deres søgninger, skal de stadig have hjælp til at finde de rigtige informationer – de informationer som dine kunder søger efter.

Hvordan fungerer SEO?

I den forunderlige verden af SEO, er det vigtig at vide at der findes 2 mest betydelige faktorer for at komme højt op i søgemaskinerne. Den ene er et fejlfri og optimeret website og den anden er masser af relevante links til relevante dele af dit website.

Har man styr på disse 2 dele, så er man godt på vej til en god placering i søgemaskinerne.

Vores process

Vi bestræber os på at gøre vores arbejde med SEO, så gennemskuelig som overhovedet muligt.
Derfor består processen af 3 trin der indeholder:

ANALYSEN

af dit website giver os mulighed for at se hvad den nuværende SEO-status er på din side, og hvilke forbedringer der er mulige. Efter kort tid kan vi se om hvilke ændringer der er mulige og hvad der er muligt at opnå. Det er også her at vi taler om dine mål med SEO, og vi udarbejder den optimale indgangsvinkel for successfulde resultater!

Link strategi

Link strategi Er også en del af dette trin og sikrer dig en gennemtænkt langsigtet planlægning, der giver din side de kræfter til at opnå bedre placeringer på de udvalgte søgeord

OPTIMERINGEN

af dit site, har meget at gøre med de rammer som er sat under analysen. Gode resultater er i en høj grad præget af den eksisterende konkurrence og det nuværende miljø på dit marked. Derfor er dette en kompleks opgave, og kræver kendskab til din ekspertise indenfor din branche - dette sikrer at du står ud af mængden i søgeresultaterne og får relevant trafik.

Rapporten

bliver udarbejdet og giver de en oversigt over de resultater som er opnået. Med denne rapport kan du se effekten af vores arbejde.

SEO-status og Web-online

SEO-status er her du får set et om din SEO virker og hvad der kan forbedres.

Vi sørger for at undersøge din side og give dig en rapport indenfor 48 timer,

der direkte viser dig hvor godt din side er søgemaskineoptimeret.

Besøg SEO-status her!